fbpx

Video & Edditing
Video & Edditing

Minstens 40% van alle videocontent wordt bekeken op mobiel. Daarom zorgen wij ervoor dat video’s in verschillende maten worden opgeleverd, zodat de video zowel op desktop als op mobiel bekeken kan worden. Er zijn verschillende vormen van video, die verschillende functies hebben. Om te bepalen welke vorm of functie jou het beste dient, nemen we je graag mee in een stukje videostrategie. Hieronder een overzicht van de mogelijkheden die wij bieden op videogebied.

Bedrijfsvideo.
Met een bedrijfsvideo brengen bedrijven hun product of dienst onder de aandacht van de gewenste doelgroep. De video bestaat vaak uit een impressie van tussen de 30 seconden tot een maximum van drie minuten. In deze korte tijd wordt op een pakkende en triggerende wijze verteld wat een bedrijf doet en wat het kan betekenen voor de kijker.

Product video.
Wil je je potentiële klant interesseren in je product? Het draait allemaal om de experience. Met een productvideo wordt een product in de spotlights gezet met de sfeer die daarbij past. Dit doen we bijvoorbeeld door het gehele productieproces te laten zien, of door de werking van het product in kaart te brengen. Het product lever jij; de sfeer eromheen creëren wij!

Explanation video.
Ook wel uitlegvideo genoemd. Wil jij bijvoorbeeld de kijker iets leren of uitleggen over een bepaald onderwerp, dan is een explanation video de beste wijze waarop je dit kan doen! Naast video leveren wij ook animatie in 2D en in 3D.

Instructievideo.
Een handeling uitleggen aan een medewerker of relatie kan soms best lastig zijn. Hoe gebruik je een afstandsbediening of hoe los je een vrachtwagen? Met een instructievideo bied je de kijker een visuele handleiding, waarmee hij of zij sneller iets leert dan bijvoorbeeld met een geschreven handleiding.

Aftermovie evenementen.
Een aftermovie is een sfeerverslag van alle hoogtepunten van je evenement. Leuk voor de deelnemers om je event opnieuw te beleven! En de mensen die niet aanwezig waren, kunnen zien wat ze gemist hebben. Deze vorm van video is geschikt voor bedrijven of organisaties die evenementen organiseren. Hierbij kan je denken aan feesten/borrels, wedstrijden, of bijvoorbeeld open dagen. In een aftermovie wordt de sfeer van een bepaalde gebeurtenis weergegeven. Ook is het mogelijk om op het moment zelf de beelden op te nemen en deze aan het einde van de avond al te vertonen. In latere jaren kunnen deze beelden weer gebruikt worden voor bijvoorbeeld een jubileum.

Behind the scenes / achter de schermen.
Wil jij laten zien hoe het er behind the scenes aan toe gaat? Dan is dit voor jou een interessante vorm van video om de potentiële klant alvast een visueel voorproefje te geven van de werkwijze van het bedrijf.

Video Strategie.
Binnen DSGN gaan we voor maximaal rendement. Daarom ontwikkelen we een optimale videostrategie die aansluit op jouw behoeften en doelstellingen. Maar nog belangrijker is dat een strategie binnen je bestaande marketingplannen past. We kijken naar je huidige videosituatie, wat er nodig is aan productie, en welke inzet dit vereist. Van enkel de strategiesessies tot de volledige videomarketing. Whatever the goal, we aim for it!

Contact