Branding & Design
Branding & Design

Een uniek logo is de basis voor een herkenbare huisstijl en moet de kern raken van wie jij bent en wat je wil uitstralen. Wij vinden het van belang dat we de juiste vragen stellen om zo vooraf je stijl te bepalen.

Brandbook.
Vanuit DSGN bieden wij alle klanten een “brandbook” om zo een basis te bieden voor alle grafische uitingen rondom de huisstijl. Dit is een overzichtelijk document met daarin een aantal belangrijke regels. Regels die opgesteld zijn om het consistent toepassen van verschillende vormen, lettertypes, kleuren, verhoudingen en formaten binnen jouw huisstijl kenmerkender en overzichtelijker moeten maken. Zo behoud je herkenbaarheid in de uitstraling die jij wilt uitdragen. Denk hierbij ook aan content voor social media, offertes en facturen, flyers en alles waarmee je met je merk naar buiten treedt. Klanten die jouw onderneming herkennen aan je logo, lettertype of vorm. Dat is wat je wil bereiken.

Responsive Logo’s.
Tegenwoordig wordt er veel gewerkt met Responsive logo’s. Dit zijn verschillende versies van logo’s die in grootte en detail variëren naargelang de situatie hierom vraagt. Denk hierbij aan een kleine geminimaliseerde variant van een logo of een icoon voor op mobiel of stickers. Een middel-variant voor tablets en briefpapier en een volledige variant voor op de desktop website of een grote beursstand.

Contact