Event Visuals
Event Visuals

Een evenement draait niet alleen om muziek, het is de experience eromheen die vaak bijblijft. Denk hierbij aan een vuurwerkspektakel of een evenement met een betoverend verhaal waarbij je letterlijk terecht komt in een sprookje. Hierin schuilt de kracht van visual effects. Wij creëren de troon en de wereld van de muzikant, zodat het publiek zichzelf hier helemaal in kan verliezen.

Wil jij de vetste visual-content voor een evenement, festival of concert? Onze motion designers ontwikkelen voor jou de mooiste visuele illusies, show intro’s en bouwen zelfs complete 3D werelden.

Visual loops.
Visual loops zijn korte animaties die eindeloos gedraaid kunnen worden, zonder dat het opvalt dat ze opnieuw afgespeeld worden. Een VeeJay, het virtuele broertje van een DJ, kan met visual loops tijdens een show de visuele illusies op de muziek afspelen. Om een show van een specifieke muzikant te voorzien van een visueel spektakel, Denk hierbij aan een intro van tussen de één en vijf minuten en ruim 15 minuten aan visual loops.

3D wereld.
Door middel van 3D effecten wordt een extra dimensie aan een bestaand decor toegevoegd. Het decor lijkt niet meer vlak, maar wekt de illusie van een utopische wereld. Een toevoeging voor je business event, dance event, festival of concert!

Contact