fbpx

Event Visuals
Event Visuals

Een evenement draait niet alleen om muziek; het is de experience eromheen die je bijblijft. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een vuurwerkspektakel, of aan een evenement met een betoverend verhaal waarbij je door middel van visual effects wordt ondergedompeld in een sprookje. Hierin schuilt de kracht van visual effects: de mogelijkheid tot verwondering en verbazing.

Wil jij de vetste visual content voor een evenement, festival of concert? Onze motion designers ontwikkelen voor jou de mooiste visuele illusies en show intro’s, en bouwen zelfs complete 3D-werelden.

Visual loops.
Visual loops zijn korte animaties die eindeloos gedraaid kunnen worden, zonder dat het opvalt dat ze opnieuw afgespeeld worden. Tijdens de show kan een VJ met behulp van visual loops de visuele illusies afspelen op de muziek. Zo wordt de show van een muzikant voorzien van een visueel spektakel. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een intro van tussen de één en vijf minuten en ruim 15 minuten aan visual loops.

3D-wereld.
Door middel van 3D-effecten wordt een extra dimensie aan een bestaand decor toegevoegd. Het decor lijkt niet meer vlak, maar wekt de illusie van een echte wereld. Een toevoeging voor je business event, dance event, festival of concert!

Contact