fbpx

2D / 3D Animatie
2D / 3D Animatie

Met de technologische mogelijkheden van tegenwoordig kun je veel bereiken. Animatie is een sterk middel om de kijker op een simpele wijze aan je te laten binden.

De kracht van animatie zit in de creatieve vrijheid die deze biedt, en in het maatwerk die geleverd kan worden. Met behulp van animatie kunnen bepaalde situaties, expressies en andere zaken overdreven worden, waardoor de boodschap duidelijk naar voren komt. Door gebruik te maken van een karakter of personage waarmee de kijker zich kan identificeren, wordt het effect van animatie vergroot.

Daarnaast kent animatie geen beperkingen. Alles kan! Een goudvis die over land loopt? Dat kan! Vliegende auto’s? Geen probleem! De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij helpen je bij het maken van goede keuzes die passen bij wat jij aan je doelgroep wil laten zien.

Binnen het creëren van animaties zijn er twee keuzes: 2D-animaties en 3D-animaties. Wil je een product, dienst of concept uitleggen, of binnen korte tijd veel tekst en uitleg geven? Kies dan voor 2D. Wil je je interieurontwerp of architectuur in kaart brengen, kies dan 3D. Hierin is natuurlijk van alles mogelijk. Creating digital experiences, daar staan we voor!

Contact