We create high level brand experiences.
We create high level brand experiences.

Wat allemaal begon op een zolderkamer in hartje Groningen is uitgegroeid tot iets wat wij betoverend durven te noemen. Een landelijk media productiebedrijf waarbij enkel ruimte is voor de meest doeltreffende reclame-uitingen. We creëren bedrijfsvideo’s waar mensen over praten, verhalen die worden gedeeld en ontwerpen websites waar bezoekers de tijd vergeten.

We nemen je mee op een reis door de wereld van design en willen je laten zien dat er enorme verschillen in succes kunnen zitten in hoe jij jezelf op een bepaalde manier profileert. Wij gaan altijd voor het beste resultaat.

Je kan ons vergelijken met de eerste zonnestralen die doorbreken na een forse regenbui. De geur van vers gemaaid gras of het geluid van een champagnefles die wordt ontkurkt bij het eerste succes. Het creëren van een bepaald gevoel en de beleving eromheen, is onze core-business en tevens grootste passie.

Kortom; bij DSGN® worden de vetste ideeën geboren en omgezet in high level brand experiences.

Welkom in onze wereld,

De wereld van DSGN®.

Onze basisprincipes.

Wij hechten veel waarde aan onze cultuur. Een cultuur die draait om kwaliteit, vitaliteit en daadkracht. Daarnaast geven onze 5 basisprincipes je een aardig gevoel van hoe we met elkaar omgaan.

    • Kwaliteit boven alles
    • Ontwikkel altijd en overal
    • Eerst zien, dan geloven
    • Plezier maken
    • Aantoonbaar resultaat creëren
× Hoe kunnen we je helpen?