Geen categorie

Razendsnelle hosting, voor een betaalbare prijs

By 18 september 2018 oktober 14th, 2019 Geen reacties

Een snelle website is van groot belang voor de bereikbaarheid naar uw klanten toe en heeft bovendien invloed op potentiële nieuwe klanten. Daarom hebben wij onderzoek gedaan naar de beste oplossing voor het aanbieden van hosting. Onze keuze is uiteindelijk gevallen op de servers van de Google Cloud. Een aantal voordelen hiervan zijn dat de servers makkelijk schaalbaar zijn, gebouwd is op een betrouwbare infrastructuur en een snelle opslag van data realiseert door het gebruik van SSD.

Deze servers van Google staan in het datacenter bij de Eemshaven in Groningen. “Google heeft de Eemshaven locatie destijds gekozen om verschillende redenen, waaronder de uitstekende infrastructuur, snelle glasvezelverbindingen en de beschikbaarheid van duurzame energiebronnen”, stelt Directeur Google Nederland Pim van der Feltz. Bovendien draait sinds vorig jaar volgens Google de servers volledig op hernieuwbare energie.

Geïnteresseerd naar de mogelijkheden van hosting voor uw website? Neem dan een kijkje op de volgende pagina voor actuele tarieven.

[nectar_cta btn_style=”see-through” heading_tag=”h6″ link_type=”regular” alignment=”left” link_text=”Bekijk tarieven” url=”https://dsgn.nl/hosting/”]